• Нямате любими обяви.

Списък с любими:0 oбяви

Вход

Включи се в почистването на Национален парк „Рила“

За 24-ти път сдружение “За Земята” организира почистване на високопланински територии, като тази година събитието ще се проведе в района на хижа Мальовица.

Инициативата ще се състои между 25-ти и 29-ти август на хижа Мальовица. За доброволците е организиран палатков лагер около хижата, а вегетарианска храна, приготвена на място, е осигурена по време на цялото събитие.

Участниците ще се съберат на 25-ти август на хижа Мальовица. Самото почистване ще се проведе на 26-ти, 27-ми и 28-ми август около хижата и по маршрутите към връх Мальовица, заслон Страшното езеро и заслон Кобилино бранище. Краят на събитието е на 29-ти август, когато е предвидено боклукът да бъде предаден за извозване.

 

Виа ферата Мальовица
Снимка: http://www.verticalworld.net

Всеки желаещ да се включи в събитието, трябва да попълни формуляр за участие, който е достъпен на Facebook страницата на организаторите.

Срокът за записване е до 20 август.

Може да се включите както с почистване, така и като готвач, фотограф или с превоз на материали и продукти. Ако нямате възможност да участвате в самото почистване, може да помогнете с предварителната организация – закупуване на продукти, разпространяване на информация и подготовка на информационни материали.

Можете да подкрепите събитието и с дарения за фонд „Чистене 2023“ или с директен банков превод по сметката на „За Земята“ като не забравяте да добавите телефон и имейл за връзка.

Екологично сдружение За Земята

Прокредит банк

София-1000, бул. Дондуков 53

BIC:PRCBBGSF

IBAN:BG66PRCB92301045387315

Основание: Дарение за Почистване

Допълнителна информация, както и пълната програма на събитието, можете да откриете на сайта на организаторите или на Facebook страницата на  събитието.

 

източник

Предишна публикация
Зеленият чар на лято’22
Следваща публикация
Международен куклен фестивал „Рачо и Дешка“ в Габрово през август

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.