• Нямате любими обяви.

Списък с любими:0 oбяви

Вход

Бъди домакин на мобилната изложба „Окупираме дома ти“ за 2 седмици!

От 15 юли до 20 октомври 2021 г. 30 души във Велико Търново, Габрово и София ще имат възможност да бъдат домакини на мобилната изложба „Окупираме дома ти“. Изложбата е резултат от едногодишната програма на ТАМ Велико Търново „От октомври до октомври“.

Желаещите да приемат изложбата в дома си, ще имат 2 седмици, в които да подредят произведенията и по този начин да влязат в ролята на куратори. В този период домакинът може да отвори своя дом за приятели или да организира специално откриване и да покани гости.

Ако сте от Велико Търново, Габрово или София, попълнете този кратък формуляр, за да заявите желание да приемете мобилната изложба в дома си!

Мобилната изложба е резултат от съвместната работа на артистите Андреа Попйорданова, Вяра Бояджиева, Петър Чиновски, Теодор Генов, Християна Йорданова, куратора Мартина Йорданова и резиденция No Point Atelier, село Баланите.

Организатор на инициативата е пространство за социални и културни събития ТАМ Велико Търново. Изложбата е част от едногодишната програма „ТАМ от октомври до октомври“, която се осъществява с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Повече информация за проекта, артистите и условията за участие – ето тук.

 

източник: https://vtevents.wordpress.com/

 

Предишна публикация
Музей „Етър“ представи габровски гайтан в Черна гора
Следваща публикация
„По дирите на думите“ с Виктория Бешлийска

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.