• Нямате любими обяви.

Списък с любими:0 oбяви

Вход

„Азия“ гостува в Габрово

„Азия“ – селекция фотографии на Минко Михайлов ще бъде представена в Габрово на 23 ноември. Изложбата пресъздава колорита и красотата на държави от южна Азия, които авторът е посетил – Камбоджа, Мианмар, Лаос, Виетнам, Филипини, Тайланд, ОАЕ. Експозицията съдържа над 30 творби – пейзажи, портрети и репортажни кадри, разкриващи духа и магията на Азия. Макар и биолог по образование професионалният фотограф Минко Михайлов е един от създателите на фотографската школа PHOTOSCHOOL.BG и е сред главните лектори в нея. Носителят на редица престижни международни награди и отличия споделя, че фотографията за него е ключ към нови светове и познанства. Обича да пътешества и да разкрива красотата на света. Независимо дали снима хора или природа се опитва да улови мига, онзи, който никога повече няма да се повтори. Фотографията за него е всичко онова, което се събира в една дума – СТРАСТ.

Ако и вие имате същата страст, обичате да пътешествате до различни и интересни кътчета на света, ако винаги сте искали да посетите някоя от тези страни, да се запознаете с културата й и да откриете красотата на Азия, но все още не сте го осъществили – заповядайте на това „пътешествие по габровски“.

Откриването на изложбата ще е на 23 ноември, сряда, в 17:30 часа във фоайето на Ритуалната зала на Община Габрово. Заповядайте да чуете от първо лице и някои от интересните истории, които се крият зад пленителните кадри.

 

източник

Предишна публикация
Обратното часоброене до началото на габровския Карнавал започна
Следваща публикация
НЧ „Развитие-1870” и Фотоклуб „Севлиево” обявяват фотоконкурс „Ежедневни чудеса”

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.