• Нямате любими обяви.

Списък с любими:0 oбяви

Вход

Фестивалът „Здравей, Здраве!“ ще се проведе за седми път в Габрово

Любимият фестивал, насочен към здравословния начин на живот – физически, емоционален и духовен,  ще се проведе отново в Габрово на 11 и 12 февруари. Мястото е зала „Възраждане“ и двата дни отново ще бъдат наситени със срещи, лекции, практики, творчески работилници и базар със здравословни продукти.

В програмата са включени редица вдъхновители, с които ще говорим за влиянието на светлината върху нашето здраве, за пчелните продукти и как да ги консумираме, за връзката между човека и природата и как тази връзка ни носи здраве, за България като специално енергийно място, за емоциите и болките в тялото и как да ги преборим с помощта на Active Sitting, за паневритмията, сугестопедията, за вътрешната ни сила. Ще има музика, гонг медитация и работилница за мартеници – амулетът на българите за здраве.

Откриването ще бъде в събота, 11 февруари, от 10.30 часа, а от 10 до 19 часа и през двата дни ще можете да посетите базара за здравословни и биохрани и продукти, козметика и лечебни дарове от природата, който ще се проведе във фоайетата на зала „Възраждане“.

Входът за „Здравей, Здраве!“, както винаги е свободен, а случващото се в залата ще се излъчва онлайн на официалната страница на събитието във Фейсбук – https://www.facebook.com/zdraveizdrave.gabrovo

Заповядайте, защото „Свобода е да знаеш – щастие е да си здрав!“

Пълната програма на събитието можете да видите в галерията:

Предишна публикация
Симона Петкова подписа с швейцарския отбор „Аарау“
Следваща публикация
Севлиево посреща цигуларя Васко Василев

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.