• Нямате любими обяви.

Списък с любими:0 oбяви

Вход

Семена за дамите, посетили Фермерски пазар „ОТ БГ“ на 11 март пред BILLA

На 11 март, като всяка втора събота от месеца, традицията на Фермерски пазар „ОТ БГ“ повелява да събере на едно място производители на качествени български храни, козметика и стоки за бита от областта. Мястото и часът са Ви вече познати, ще ни намерите от 10:00 сутринта на улица Орловска 119, на паркинга на BILLA в Габрово.

Но сме Ви приготвили и изненада. На 11 март всяка дама, закупила артикули от фестивала, ще получи като подарък семена на устойчиви български сортове, които да отнесе вкъщи. Това е нашият начин да благодарим за доверието на домакините, които са избрали да сложат на трапезите си продуктите, които предлагат участниците в „ОТ БГ“.

А какви са тези продукти? Невероятно бяло сирене и кашкавал, прясно мляко, колбаси от истинско месо, сладък мед, пивко вино, сладка и нектари по стари домашни рецепти, вкусен хляб, топящи се върху езика сладкиши и още много други предложения. Разбира се, няма да пропуснем и натуралната козметика, естествените пробиотици и продукти за подсилване на имунната система, както и много други предложения, грижещи се за здравето на семейството.

Събитието ще завърши с теглене на томболата на „ОТ БГ“, в която един печеливш, закупил който и да е продукт от пазара може да получи по един артикул от всеки щанд. Заповядайте!

 

Фермерски пазар „ОТ БГ“ се организира от рекламна агенция Елмазови в партньорство с търговска верига BILLA.

Медийни партньори: Портал vcentara.com и Новинарски портал за Габрово и областта GabrovoNews.

Предишна публикация
Безплатен достъп до образователната платформа „Уча.се“ предоставя библиотеката в Габрово

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.