• Нямате любими обяви.

Списък с любими:0 oбяви

Вход

Защо е порталът Vcentara.com, когато има безброй много сайтове и други информационни източници в интернет пространството? Защото екипът на Vcentara.com вярва, че може да има място, в което отговорите на въпросите „къде, какво, кога, как и кой“ ще бъдат чисти… Защото vcentara.com няма да има жълти и негативни новини, както и злободневни коментари  изпълнили пространството, тровейки всеки четящ и търсещ информация. Това пространство ще отразява стореното, случващото се, предстоящото в  сферите на бизнеса, културата, спорта , събитията, услугите и други.  Порталът Vcentara.com  ще се развие с малки стъпки, защото добрите неща, събрани на едно място, създават условия за едно чисто пространство, с информация от всички сфери на живота, дотолкова, доколкото нашите партньори ще желаят да се включат в него.  Първият по рода си в Област Габрово информационен портал, цели  на база на фактите всеки читател да си прави изводите, печелейки време  и получавайки положителен заряд от прочетената в него информация.

В този портал  няма да има политика. В него ще бъдат събрани  на едно място всички градивни, смислени и положителни събития и дейности,  защото всичко започва от нас самите. В зависимост от това с какъв тип информация храним своите умове, понякога ставаме причина за избори и действия, които нямат връзка с нашата същност, а с факта, че живеем във време , в което информацията през последните 20 години е предимно изкривена и негативна.

Екипът на рекламна агенция „Елмазови“ , състоящ се от истински габровци, които обичат да са първи, се надява, че заедно можем да изградим един портал в интернет пространството, в който просто ЩЕ Е ЧИСТО!

Създаването на портала стана възможно благодарение на помощта на Фондация „Обществено дарителски фонд – Габрово“ и Фондация „Америка за България“, а поддръжката е ангажимент на рекламна агенция „Елмазови“.

 

 

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.